HTML

fel lehet-e ébreszteni egyszerKét

- és vajon érdemes-e -

szerelmetes

az akarat ereje

2010.01.28. 06:29 Két (törölt)

"Abraham Lincolnnak 22 évesen tönkrement a vállalkozása, 23 évesen veszített a választásokon, 25 évesen újra tönkrement, 26 éves volt, amikor meghalt a kedvese, 27 évesen idegösszeomlást kapott, vesztett a választásokon 34, 37, 39 és 46 éves korában, nem választották meg az USA alelnökének 47 éves korában, 49 évesen ismét veszített a választásokon. 52 éves korában megválasztották az Amerikai Egyesült Államok elnökének, és most a világtörténelem egyik legnagyobb vezetőjének tartják."

'Állandóan nagyszerű lehetőségekkel szembesülünk, amelyek megoldhatatlan problémáknak vannak álcázva.'

"Időről időre felmerülhetnek bennünk hasonló gondolatok: Hát nem lenne nagyszerű, ha nem lennének problémáink? Egész nap lustálkodhatnánk a strandon, és semmit sem kellene csinálni. - Lehetnél például csiga is. A csigák, legalábbis úgy tudjuk, nem aggódnak semmi miatt."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszerket.blog.hu/api/trackback/id/tr291708223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása